Webstijl kan veel voor jou betekenen op online gebied

Webstijl

Sinds een paar maanden werk ik samen met het bedrijf Webstijl. Zij helpen mij op het gebied van online marketing aangezien ik er zelf niet zoveel vanaf weet. Een tijdje geleden heb ik namelijk een website voor mijn bedrijf laten maken. Het is tegenwoordig heel erg belangrijk om online vindbaar te zijn. Als bijvoorbeeld iemand een loodgieter nodig heeft, zoekt men die nu gewoon op via het internet. Nadat ik de website heb laten bouwen, heb ik mij ook aangemeld op verschillende social media kanalen. In het begin heb ik echt mijn best gedaan om daar geregeld op te posten.

Online marketing

Een fijne samenwerking met Webstijl

Helaas was mijn bereik niet zo groot en had ik het idee dat ik het niet op de juiste manier aanpakte. Daarom heb ik een bedrijf gezocht die mij hiermee kon helpen en zo ben ik bij Webstijl terecht gekomen. Zij zijn gespecialiseerd in alles wat met online marketing heeft te maken. Met een medewerker had ik een afspraak gemaakt om langs te komen op het kantoor. Samen met hem heb ik gekeken wat het bedrijf voor mij zou kunnen betekenen. De samenwerking tussen ons ging vanaf het eerste moment echt heel erg fijn. Zij gaven duidelijk aan wat wel en niet mogelijk was en ik kan altijd bij hen terecht als ik een vraag heb.

Online marketing

Krijg ook meer online bereik

Het bedrijf Webstijl gaat ervoor zorgen dat ik online meer bereik krijg. Na de eerste afspraak hebben zij een plan van aanpak gemaakt. Daarin stond precies welke stappen zij gaan ondernemen. Ik vind het erg prettig dat zij dat zo duidelijk naar mij communiceren. Zeker omdat ik er zelf niet zoveel vanaf weet, is het handig dat zij mij geregeld dingen uitleggen. Zo leer ik ook nog eens wat bij. Ik raad dit bedrijf aan iedereen aan.