Wat is de TC Academy?

Verbindend leiderschap

Ben je bekend met de TC Academy? In deze blog gaan we je vertellen wat zij allemaal doen. Het is een trainingsinstituut voor trainers en coaches. Dat klinkt alsof er iets dubbelop gebeurd, maar ook trainers en coaches kunnen altijd blijven bijleren. Daarom bestaat de TC Academy! We gaan je nu wat meer vertellen over de opleidingen die zij aanbieden.

Loopbaancoach

TC Academy biedt onder anderen een opleiding tot loopbaancoach aan. Bij zo’n opleiding leer je hoe je anderen kunt coachen tijdens hun loopbaan. Denk dan bijvoorbeeld aan iemand die zijn werk niet meer leuk vind maar totaal geen idee heeft wat hij of zij wel leuk zou vinden. Een loopbaancoach gaat dan samen met zo’n persoon praten om te kijken waar zij gelukkig van worden. Vanuit daar zetten ze dan samen stappen naar een baan die de persoon in kwestie wel leuk vindt!

Kindercoach

Sommige kinderen hebben het moeilijker dan anderen. Niet omdat hun ouders weinig geld hebben of iets dergelijks, maar omdat het hen gewoon wat meer tegen zit dan andere kinderen. Wanneer zij geen echte mentale problemen hebben kunnen zij terecht bij een kindercoach. Die gaat samen met het kind kijken hoe het kind weer in zijn of haar kracht kan komen om zich verder te ontwikkelen en tegelijkertijd ook te genieten van het kind-zijn.

Opleidingen plus

Naast voorgenoemde opleidingen heeft TC Academy nog allerlei andere opleidingen in hun aanbod zitten. Denk bijvoorbeeld aan extra opleidingen voor coaches en trainers. Deze noemen zij opleidingen + of post-hbo opleidingen en kunnen een mooie toevoeging vormen voor de kennis en kunde van coaches en trainers!

Een nieuwe uitdaging als coach of trainer? Kijk eens bij het aanbod

Ben je een coach of trainer en wil je jezelf blijven uitdagen of juist een nieuwe richting verkennen met je werkzaamheden? Neem dan eens een kijkje bij het trainingsaanbod van TC Academy. Wellicht zit jouw nieuwe job er wel tussen en kun je je met een van de opleidingen hier goed op voorbereiden!