Opleiding pedagogisch coach: volg het bij de TC Academy

Een opleiding pedagogisch coach heeft meer waarde dan ooi! Aan de kinderopvang in Nederland worden steeds hogere eisen gesteld. Van zichzelf is dit geen slechte ontwikkeling, want iedereen wil natuurlijk te allen tijde het beste voor zijn of haar kind. Eén van de nieuwe wetten die recent is ingesteld stelt dat iedere kinderopvang voorzien moet zijn van een pedagogisch coach. Onder kinderopvang vallen bijvoorbeeld kinderdagverblijven, de crèche, buitenschoolse opvang en meer. Heb je altijd al een opleiding pedagogisch coach willen volgen? Dan is nu het moment om je droom waar te maken! Volg jouw opleiding pedagogisch coach bij de TC Academy.

Waarom opleiding pedagogisch coach bij de TC Academy?

Naast dat nu hét moment is om in te stappen binnen de pedagogie, zijn er nog meer redenen om deze opleiding bij de TC Academy te volgen. De TC Academy valt op omdat de opleiding gericht is op de praktijk. Natuurlijk krijg je genoeg theorie te leren, maar het meeste leer je toch echt in de praktijk. Bij de TC Academy kun je zowel terecht als je al ervaring hebt binnen de kinderopvang, maar ook wanneer je vanuit een andere branche de overstap maakt.

Als pedagogisch medewerker ondersteun je niet alleen je collega’s van de kinderopvang, maar je coacht ze ook waar nodig. Want dat is het mooie van een opleiding bij de TC Academy: na afronding kun je mensen daadwerkelijk vooruit helpen. En je helpt niet alleen je collega’s, maar ook de kinderen. Dit maakt het voltooien van de opleiding pedagogisch coach zo vervullend, want je maakt daadwerkelijk een verschil. Neem eens een kijkje op de site van de TC Academy voor meer info.