Waarom AIS zo goed is!

Een systeem die net zoals bij de post kan laten zien waar de locatie is van een brief, maar dan dit keer voor schepen? AIS zorgt ervoor dat u de exacte locatie van uw vrachtschepen laat zien. Zo kunt u klanten inlichten over wanneer het vrachtschip in de haven aankomt. AIS laat namelijk een exacte locatie zien en dit is mogelijk, doordat wij satellieten gebruiken die in de ruimte rondzweven. Met andere woorden wij kaatsen signalen van en naar de satelliet die momenteel in de buurt is van uw schip en dan kunnen wij het signaal oppakken die op het schip zit. Dit signaal gebruiken wij weer zodat wij aan AIS kunnen doorgeven dat dit schip op een bepaalde plek in de oceaan aan het rondvaren is.

Waarom is AIS zo goed?

Waarom dit systeem zo goed is? Dit komt omdat wij allemaal gewerkt hebben, zodat dit een systeem die iedereen die een bedrijf heeft en vaak vracht naar het buitenland stuurt alles kan controleren wat zijn of haar personeel aan het doen. Als u ervan uitgaat dat een bepaalde vracht binnen enkele weken aankomt in China, maar tot uw verbazing ziet u dat het veel langer duurt of juist veel korter duurt voordat het aankomt dan kunt u met AIS allemaal berekeningen maken die schelen. Geld is namelijk een belangrijk factor. Een bedrijf weet niet beter als diegene het niet doorgeeft of wanneer er maar een enkele berekening wordt gemaakt. Door AIS kunt u gegarandeerd met een gerust hart geen geld mislopen.

Vragen?

Heeft u nog vragen of twijfelt u over ons systeem? Vraag dan onze demo aan of bel naar onze klantenservice voor meer informatie. Mocht u nog steeds twijfelen aan ons systeem dan kunt u in uw omgeving vragen over ons. Ongetwijfeld hebben ze al ons systeem in hun vrachtschepen geïnstalleerd.