Bekijk nu ook de voordelen die een security scan kan bieden

Security scan

Het is altijd goed om te kiezen voor een security scan. Door middel van deze scan worden de webapplicaties grondig doorgelicht op het gebied van privacy issues en kwetsbaarheden. Je hebt hierbij een extra optie en dat is dat naast het inzichtelijk maken van de kwetsbaarheden je ook de optie kunt kiezen voor ondersteuning bij het oplossen van de kwetsbaarheid. Uiteraard raden zij je aan om daar gebruik van te maken, want daardoor weet je direct wat je er aan kunt doen en kunnen zij je daarbij helpen. Het is belangrijk dat de veiligheid in orde is binnen je bedrijf en daar helpen zij je graag bij.

Kwetsbaarheid

Laat de security scan uitvoeren

Als je een eigen bedrijf hebt is het verstandig om na te gaan wat de mogelijkheden zijn van de security scan. Je wil toch ook dat je alles veilig kunt gebruiken? Het is daarom goed dat het in kaart gebracht kan worden en dit kan middels een scan. Als je hier vragen over hebt, dan horen zij dat graag van je zodat zij je kunnen helpen. Al veel mensen zijn je voorgegaan door deze scan te gebruiken, jij bent toch de volgende? Veiligheid is altijd belangrijk dus kies bewust!

Privacy

Zelf heb die security scan door ze laten uitvoeren. Zeker sinds de ingang van de nieuwe AVG regels wilde ik er voor zorgen dat alles goed voor elkaar is. Zowel op juridisch gebied als op onze eigen veiligheid van het netwerk. Na het zoeken op Google kwam ik op de website van Seccure terecht. Hierbij moet ik zeggen dat het er veel belovend uit zag, waardoor ik contact had opgenomen. Aangezien dit nieuw voor mij was, had ik best wel veel vragen. Dit was geen probleem voor ze. Ze konden zo al mijn vragen beantwoorden. Dit laat toch maar weer zien dat je te maken hebt met vakmensen.