Val meer op in de organische zoekresultaten!

Wil jij meer opvallen in de zoekresultaten van Google? Wil jij jouw bereik vergroten? Dan is het zaak voor jou om gebruik te maken van een Favicon op WordPress. Hiermee is het namelijk mogelijk om linksboven in het tabblad jouw icoontje te plaatsen. Dit is niet alleen overzichtelijker voor jouw bezoekers, maar ook Google hecht hier waarde aan. Mede door deze zaken is het mogelijk om beter te scoren in de Google zoekmachine. Wist jij dat Google rekening houdt met meer dan 200 zaken, wanneer het jouw ranking bepaald? Wil je hier meer over leren? Lees dan snel verder!  

Voordelen van een Favicon 

Met een Favicon op WordPress ben jij in staat om de pagina’s van jouw website te optimaliseren. Dit is niet alleen handig voor jouw bezoekers die met veel tabbladen werken, maar ook voor de resultaten in Google. Allereerst kan het dus voorkomen dat bezoekers veel tabbladen open hebben staan. Wanneer er een duidelijke Favicon op WordPress staat ingesteld, kan je de gebruiker helpen bij dit puinpunt in hun klantreis. Overzichtelijkheid is namelijk iets wat veel bedrijven willen bieden, maar helaas niet altijd in slagen. Met een Favicon op WordPress instellen kan jij hier slim op inspelen.  

Instellen van de Favicon 

Het iinstellen van een Favicon op WordPress is enorm makkelijk om te bereiken. Je logt slechts in en dan ga je naar het customizer gedeelte van WordPress. Hier zie je linksonder in het menu staan dat je de mogelijkheid hebt om een favicon te instellen. Let wel op dat je gebruik maakt van de juiste afmetingen. Een favicon-icoontje is namelijk heel erg klein. Gebruik dus niet de normale afmetingen, want dit zal WordPress niet goedkeuren. Voor Google geldt hetzelfde. Het formaat is van belang en er zijn diverse gratis tools op het internet te vinden die hiervoor kunnen zorgen.