Opleiding kindercoach in het onderwijs

Wil je een opleiding kindercoach in het onderwijs volgen? Dan moet je bij de TC Academy zijn. Dit opleidingsinstituut is gespecialiseerd in het opleiden van vakmensen tot coaches en trainers. Dit kan binnen je eigen vakgebied, maar ook wanneer je jouw vleugels wilt spreiden en je vaardigheden wilt uitbreiden kan dit bij de TC Academy. Dit maakt dit instituut tot één van de beste opleiders van Nederland. En het mooie is: praktijkgericht leren staat centraal. Alhoewel er meer dan genoeg theorie aan bod komt, gelooft deze opleider dat je toch nog altijd het beste leert in de praktijk. En zo is het! Volg daarom je opleiding kindercoach in het onderwijs bij de TC Academy!

Meer info over de opleiding kindercoach in het onderwijs bij de TC Academy

De opleiding kindercoach in het onderwijs is interessant voor mensen die al coach zijn en hun vaardigheden willen uitbreiden en voor mensen die al werkzaam zijn binnen het onderwijs. Maar ook als je nog niet werkzaam bent binnen de onderwijs sectie is deze opleiding interessant, want het stelt je in staat om kinderen met raad en daad bij te staan als het gaat om hun ontwikkeling. Een kind op weg helpen zichzelf te worden is iets heel moois. Dat je daar een steentje aan kunt bijdragen geeft een hoop vervulling. Daarom kiezen velen voor de opleiding kindercoach in het onderwijs bij de TC Academy.

Binnen 9 maanden is het mogelijk om te beschikken over een Post HBO diploma, waarna je meteen aan de slag kunt. Dankzij je praktijkervaring heb je al een streepje voor. Voor meer info kun je de wegpagina van de TC Academy bekijken. Hier vind je veel informatie en kun je eventueel een kennismakingsgesprek aanvragen. Ook een bezoek aan één van de open dagen behoort tot de mogelijkheden.