Huur een SEO expert in

Je hoort tegenwoordig vaak dat SEO aan zijn einde is. Er komen natuurlijk steeds meer advertenties in Google bij (tegenwoordig al vier), waardoor de organische resultaten steeds moeilijker zichtbaar worden. Op mobiel is het al helemaal erg, je moet nu een heel stuk naar beneden scrollen voordat je pas de eerste organische resultaten tegen zal komen. Echter is SEO nog steeds van grote waarde en ik dit artikel leg ik je uit waarom. Lees dus vooral verder als je interesse hebt om een SEO expert aan te nemen.

Vorm van pull-marketing

Het is dus zo dat de mensen die via een organisch resultaat op je website komen, ook echt op zoek zijn naar het product of dienst dat jij aanbiedt. Het is een vorm van pull-marketing, je gooit mensen namelijk niet dood met advertenties, wat met push-marketing het geval is. De mensen zijn al ergens naar op zoek en jij kan daar met je website in die behoefte aan voldoen. De kans is groot dat mensen dus ook daadwerkelijk tot aankoop overgaan, of dat ze contact met je opnemen. Twijfel dus niet over het inhuren van een SEO expert, want dit kan nog steeds ontzettend waardevol voor je bedrijf zijn.

Gratis websitebezoek

Tot slot zorgen hoge rankings in de organische resultaten zullen er nog steeds voor zorgen dat je nodige gratis bezoekers op je website zal krijgen. In tegenstelling tot advertenties betaal je niet voor deze bezoekers. Daarnaast is het zo dat als je een goeie ranking hebt behaald, je hier meestal ook wel enige tijd op blijft staan, waardoor je lang zult profiteren van de gratis websitebezoekers. Na enige tijd zul je er wel weer wat aandacht aan moeten besteden, dus helemaal gratis is het niet, want tijd is geld natuurlijk.