Windows licentie

Jouw legale Windows 10 licentie is het kwetsbaarste deel van jouw computer en ook het meest kostbare. Bij onlinekeys ben je aan t juiste adres als het gaat om legitieme windows-licenties. We leven nou eenmaal in de tijd dat er nog altijd mensen online worden opgelicht zonder er iets voor te krijgen. Vaak worden bij concurrenten bijvoorbeeld een windows 10 licentie meerdere malen verkocht, wat in de ogen van de gebruiksvoorwaarden niet legaal is. Soms weet je dat het een tweede hands versie is, maar vaak wordt er ook nog wel is gezegd dat je een nieuwe versie hebt gekregen wat dan niet het geval is. Je hebt dan alsnog een tweede hands versie zonder het te weten. Ook dan ben je in het bezit van een illegale versie.

Garantie

Microsoft zegt dat de versie door verkocht mag worden maar dan weliswaar maar 1 keer. Als je een nieuwe computer koopt dan kun je de software overzetten naar je nieuwe computer maar doorverkopen is ten strengste verboden.

Onlinekeys biedt daarom ook 100% garantie dat je legale software gebruikt, als dit niet aan de orde is dan wordt er nieuwe windows 10 licentie naar jou gestuurd zodat je alsnog waar voor je geld hebt. Dat is natuurlijk erg prettig. Mocht je meer informatie willen omtrent bovenstaande, dan kun je altijd contact opnemen met de specialisten. Je wilt natuurlijk wel zeker weten dat je garantie hebt en hierbij kunnen de specialisten jou precies een antwoord geven zodat jij weet waar je aan toe bent.

Jaarlijks of per maand betalen

Het is erg prettig als je in zee gaat met een licentie partij. Hierbij kun je namelijk de keuze maken of je kiest voor een maandelijks of jaarlijks pakket. Dit is natuurlijk erg prettig, want hierdoor kun je jouw licentie customize op basis van jouw persoonlijke wensen. Dat is natuurlijk erg prettig, want hierdoor weet je zeker wat je krijgt voor je geld. Mocht je naar aanleiding van bovenstaande keuze nog vragen hebben, dan is het aan te raden om contact op te nemen met een specialist. Hierbij weet je zeker dat je antwoord gaat krijgen op al jouw vragen en dat is wel zo prettig.