Een gevelreclame die opvalt in het donker: Hoe je bedrijf ook ’s avonds gezien wordt

Lichtreclame Hengelo Jonge Poerink

Als ondernemer wil je natuurlijk dat je bedrijf opvalt en gezien wordt, zowel overdag als ’s avonds. Een effectieve manier om dit te bereiken is door gebruik te maken van buitenreclame, zoals gevelreclame. Gevelreclame is een vorm van reclame die op de gevel van je bedrijfspand wordt geplaatst en zorgt ervoor dat jouw bedrijf ook in het donker goed zichtbaar is.

De voordelen van buitenreclame

Buitenreclame, waaronder gevelreclame, heeft verschillende voordelen. Ten eerste trekt het de aandacht van voorbijgangers en potentiële klanten. Een opvallende gevelreclame kan ervoor zorgen dat mensen nieuwsgierig worden naar jouw bedrijf en naar binnen willen gaan. Daarnaast verhoogt het de herkenbaarheid van je bedrijf. Als mensen regelmatig jouw gevelreclame zien, zullen ze je bedrijfsnaam en logo gaan associëren met jouw producten of diensten.

Een ander voordeel van gevelreclame is dat het 24/7 zichtbaar is. Zelfs ’s avonds en ’s nachts, wanneer andere vormen van reclame minder goed zichtbaar zijn, blijft jouw gevelreclame opvallen. Dit is vooral belangrijk als je bedrijf ook buiten reguliere openingstijden actief is.

Een gevelreclame die opvalt in het donker

Om ervoor te zorgen dat jouw gevelreclame ook ’s avonds goed zichtbaar is, zijn er verschillende mogelijkheden. Een veelgebruikte techniek is het gebruik van verlichting. Door je gevelreclame te verlichten, valt deze ook in het donker op. Er zijn verschillende opties, zoals lichtbakken, neonverlichting of LED-verlichting. Deze verlichtingstechnieken zorgen ervoor dat jouw gevelreclame een echte eyecatcher wordt.

Daarnaast kun je ook kiezen voor reflecterende materialen. Deze materialen reflecteren het licht van bijvoorbeeld straatlantaarns, waardoor je gevelreclame ook ’s avonds goed zichtbaar is. Hierbij kun je denken aan reflecterende folie of speciale verf.

Zorg dat jouw bedrijf ook ’s avonds gezien wordt

Wil jij ervoor zorgen dat jouw bedrijf ook ’s avonds goed zichtbaar is? Maak dan gebruik van gevelreclame. Deze vorm van buitenreclame trekt de aandacht, verhoogt de herkenbaarheid en blijft 24/7 zichtbaar. Kies voor verlichte gevelreclame of maak gebruik van reflecterende materialen. Op deze manier valt jouw gevelreclame ook in het donker op en zorg je ervoor dat jouw bedrijf altijd gezien wordt.