Waar kun je koolstof kopen?

Wil je koolstof kopen om producten van te maken? Dat is mogelijk als particulier maar ook voor bedrijven. Kijk eens rond op internet wat er allemaal te koop is op dit gebied voordat je een keuze maakt.

Neem eerst contact op met de aanbieder

Een bedrijf waar je een ruime keuze hebt in koolstofweefsels is Compositesplaza. Ze bieden verschillende materialen aan die voor diverse doeleinden gebruikt kunnen worden. Wil je koolstof producten kopen maar weet je niet goed welke grondstof je het beste kunt kiezen? Win dan van tevoren eerst informatie in bij het bedrijf. Je kunt dit doen door het contactformulier op de website in te vullen maar even bellen of een mailtje sturen naar de klantenservice behoort ook tot de mogelijkheden.

Bestellen doe je online

Omdat er diverse soorten koolstof producten bestaan wil je natuurlijk wel de soort kiezen die het beste geschikt is voor het doel dat jij ermee hebt. Als je geschikte producten gevonden hebt kun je deze snel en eenvoudig bestellen. Klik aan wat je hebben wilt en geef de soort en de maat aan. De weefsels kunnen namelijk ook in verschillende maten geleverd worden. Daarna ga je naar het winkelmandje om aan te geven hoeveel producten je nodig hebt. Betalen doe je veilig met iDeal, met een creditcard of via een bankoverschrijving. Afhankelijk van in welk land je woont variëren de levertijden maar voor Nederland geldt een gemiddelde levertijd tussen de 1 en 3 werkdagen.