Verbindend leiderschap leren

Verbindend leiderschap

Verbindend leiderschap is te leren in verschillende sessie. Deze kan je vinden bij het bedrijf Coeurage. Paulette van Hezik is de persoon die hierachter zit. Zij weet als geen ander hoe je dit soort klussen het beste aan kan pakken. Niet iedereen is geschikt om een leidinggevende functie te bekleden. Natuurlijk kan je dit wel aanleren, maar het moet je ook een beetje in het bloed zitten. Jarenlang heb ik een functie bekleed, maar daar was ik op een gegeven moment wel op uit gekeken. Graag wilde ik wat hogerop komen, maar daar was helaas steeds geen gelegenheid voor. Tot ik op een dag bij de directie moest komen. Hier werd mij de vraag gesteld of ik de functie van mijn leidinggevende over wilde nemen.  Verbindend leiderschap

Verbindend leiderschap in de praktijk brengen

Wat was ik blij dat ik eindelijk mijn oude functie kon inruilen voor een nieuwe, leidinggevende functie. Natuurlijk moest ik wel erg wennen aan deze nieuwe situatie, want nu was ik het aanspreekpunt van alle werknemers die voorheen mijn naaste collega’s waren.

Om wat makkelijker in mijn rol als leidinggevende te komen, heb ik meerdere sessie via Coeurage gevolgd. Hier leerde ik verschillende belangrijke zaken die je als leiding gevende zeker moet weten. Hier heb ik geleerd hoe ik het beste mijn team kan motiveren om een bepaalde doelstelling te halen. Maar niet alleen dat, er waren zeer veel leerzame momenten die ik nu in de praktijk uit kan voeren. Ik ben Paulette dan ook zeer dankbaar voor haar geweldige inzet tijdens de sessies.  Verbindend leiderschap