Soorten aanstekers

aanstekers bedrukken

Met aanstekers bedrukken ben je gelukkig niet beperkt in een soort model, kijk je in de webshop dan zie je een zeer ruim assortiment waaruit je een keuze kunt maken. Of dit nu een aansteker met een opener is, of een luxe Zippo aansteker die je wilt laten graveren. Bij aaanstekers.nl is bijna alles mogelijk, aan jou de keus wat je weg wilt geven aan je relaties of klanten. Laat het logo van je bedrijf erop drukken, en je hebt een uniek geschenk voor iedereen.

aanstekers bedrukken

Perfect voor een transportbedrijf

Wil je met je transportbedrijf in binnen en buitenland bekend worden, dan is dit door middel van aanstekers bedrukken erg eenvoudig. Geef de chauffeurs een aantal aanstekers mee, en deze kunnen deze uitdelen waar ze maar willen. Bij klanten of aan andere mensen die ze tegenkomen. Of je rijders nu in binnen of buitenland rijden, overal wordt op deze manier de naam van je bedrijf steeds bekender. Voor een kleine investering kun je wel eens een grote slag slaan.

Waarom gebruik maken van aanstekers?

Het gebruik van aanstekers om je bedrijf te promoten is zeker niet vreemd, een aansteker doe je eenvoudig in je broekzak en geeft hem ook snel aan iemand anders die er iets mee aan kan steken. In en rondom het huis wordt een aansteker ook veel gebruikt, dit is te danken aan de soorten die er zijn. Bijvoorbeeld een aansteker voor de bbq, of een aansteker om het gasfornuis te ontsteken. Met aanstekers bedrukken doe je goede zaken en is het bereik groot.