Sleutelhanger kwijt? lees hier wat tips

sleutel hanger

Een sleutelhanger is een leuk bezit om te hebben. Helaas is het zo dat je deze kwijt kan raken aangezien je deze bijna overal met je meeneemt. Natuurlijk wil je de sleutelhanger het liefst weer terugvinden omdat het misschien wel een betekenis voor jou heeft (waarschijnlijk ook omdat je sleutels eraan zitten!) Wat dacht je bijvoorbeeld van een sleutel hanger? Lees verder voor meer tips.

Vaste plek

Voorkomen is beter dan genezen. Misschien is het een verstandige keuze om jouw sleutels op een vaste plaats te leggen wanneer je deze niet nodig hebt. Laat ze bijvoorbeeld in een speciaal kommetje achter die je in de keuken hebt staan. Op deze manier ben je er bijna zeker van dat je jouw sleutels niet kwijt raakt en dat je niet extra vroeg hoeft op te staan in de ochtend omdat je voor je sleutels moet zoeken.

sleutel hanger

Denk terug

Helaas gebeurt het iedereen wel eens: je sleutels liggen niet waar je dacht ze hebben te laten. Op dit soort momenten is het het beste om even rustig te zitten en terug te denken aan het moment waarvoor je de sleutels voor het laatst hebt gebruikt. Misschien heb je de achterdeur gesloten maar ben je vergeten de sleutels uit de deur te halen? Geen zorgen, ook mij is dit gebeurd.

Zorg voor een reservesleutel

Voor de mensen die iets vaker hun sleutels kwijtraken, is het misschien beter om een reservesleutel te laten maken. Op deze manier weet je in ieder geval dat je altijd een extra paar over hebt, mocht je jouw originele sleutel écht niet meer terugvinden. Zorg er wel voor dat je deze sleutel op een vaste plek hebt liggen, of misschien zelfs beter, geef de sleutel aan iemand waarvan je zeker weet dat hij / zij de sleutel niet kwijtraakt. Dit betekend trouwens wel dat je een nieuwe sleutelhanger zal moeten gaan zoeken.