SEO verbeteren? Deze tips gaan jou helpen

Wil je hoger scoren in de zoekmachines? Dan zul je je SEO Waalwijk moeten verbeteren. In dit artikel delen we drie handige tips die je hierbij gaan helpen.

Tip 1: Optimaliseer je website voor mobiel

SEO Waalwijk

Steeds meer internetgebruikers bezoeken websites via hun mobiel. Het is daarom enorm belangrijk om je website voor mobiel te optimaliseren. Dit verbetert de ervaring voor mobiele gebruikers en zoekmachines hechten hier ook waarde aan. Je kunt ook gebruikmaken van AMP. Hiermee worden er eenvoudigere versies van je pagina’s gemaakt en in de zoekresultaten van Google weergegeven.

Tip 2: Zorg voor een snelle laadtijd

Veel gebruikers haken af als ze te lang moeten wachten tot een pagina is geladen. Dit geldt helemaal voor mobiele gebruikers. De laadtijd is daarom ook een belangrijk punt waarop zoekmachines en een website beoordelen. Je kunt de laadtijd van je website inzien via Google Pagespeed en verbeteren met de tips die je hier krijgt.

SEO Waalwijk

Tip 3: Plaats interne links

Door interne links in je teksten te plaatsen zorg je ervoor dat bezoekers en zoekmachines makkelijker door je website kunnen navigeren. Zoekmachines waarderen een goede navigatiestructuur. Daarbij laat je zoekmachines zien welke pagina’s het belangrijkst zijn. Ook blijven bezoekers waarschijnlijk langer op je website.