Recruitment4You helpt bij het zoeken naar geschikt personeel

Om als organisatie te kunnen groeien, zal het af en toe nodig zijn om nieuwe professionals aan te nemen. Recruitment4You is een bedrijf die deze tijdrovende en vaak behoorlijk lastige taak van je over kan nemen! Niet alleen zoekt deze organisatie naar een professional die qua vaardigheden bij je bedrijf past. Ook wordt gekeken naar de cultuur binnen je bedrijf! Om de prestaties van een kandidaat te optimaliseren, is het immers van groot belang dat hij of zij bij je bedrijfscultuur past. Voordat de specialisten van Recruitment4You op zoek gaan naar een geschikte kandidaat, zullen zij een uitgebreide scan van je organisatie uitvoeren. Hoe kan je bedrijfscultuur gedefinieerd worden? Aan welke eigenschappen moet een kandidaat voldoen, om zijn of haar weg binnen deze cultuur te kunnen vinden? Enzovoorts.

Uitgebreide cultuurscan van Recruitment4You

Op basis van de Preselectie-scan (PRS®) die door Recruitment4You binnen je organisatie kan worden uitgevoerd, kan gezocht worden naar geschikte kandidaten. Deze scan geeft een heel duidelijk beeld van de eisen waaraan een kandidaat moet voldoen, om in aanmerking te kunnen komen voor de beschikbare functie binnen je bedrijf. Op deze manier wordt het karakter en de competenties van een kandidaat vergeleken met de profielschets, die op basis van de Preselectie-scan gemaakt is.

Zeker in bijvoorbeeld de technieksector en het onderwijs is het in de afgelopen tijd steeds lastiger geworden om geschikte professionals te vinden. Het aantal vacatures is in deze branches veel groter, dan het aantal werkzoekenden. Het bezorgt veel organisatie hoofdpijn!