Procesverbetering nodig? Volg een Six Sigma Green Belt training

Als je op zoek bent naar een kwalitatief hoogwaardige training tot procesverbeteraar, moet je eens een kijkje nemen op de site theleansixsigmacompany.nl. Dit instituut biedt een Six Sigma Green Belt training aan, waarbij het doel is om professionals op te leiden tot procesverbeteraars die zich binnen hun eigen organisatie bezig houden met het optimaliseren van de dagelijkse werkzaamheden op de afdelingen. De professional wordt na het afronden van de 6-daagse training een Green Belter genoemd. Green Belters combineren hun werkervaring met de opgedane kennis om hun afdeling te laten excelleren.

Waarom een Six Sigma Green Belt training volgen bij the leansixsigmacompany?

Ten eerste omdat je na de training in staat bent processen te verbeteren op de afdelingen en dat is cruciaal voor het optimaliseren van de bedrijfscultuur. Ten tweede leer je collega’s te mobiliseren om ook verbeteringen aan te dragen en deze samen door te voeren. Zo creëer je draagvlak voor het verbeterproces. De Six Sigma Green Belt training is vooral bedoeld voor professionals die zich naast hun dagelijkse werkzaamheden een gedeelte van de tijd gaan bezig houden met verbeterprojecten.

Bij the Lean Six Sigma Company ben je verzekerd van een gecertificeerd bedrijf dat alle accreditaties op orde heeft. Maar zij gaat verder dan de standaard licenties, ze hebben samenwerkingen met universiteiten in Rotterdam, Parijs en Londen en geniet dus internationale erkenning. De training wordt gegeven op diverse locaties in het land, er zit er altijd wel een bij jou op acceptabele afstand. Heb je interesse om een Six Sigma Green Belt training te volgen? Gelijk heb je, de training is kortdurend, afwisselend, leerzaam en praktijkgericht.