Mooie gekleurde sokken heren kopen

gekleurde sokken heren

Op zoek naar mooie gekleurde sokken heren, dan ben je bij Feet This zeker aan het juiste adres. Als een reclamestunt hebben wij deze aan onze klanten gegeven. Hierop hadden wij wel onze naam en logo laten bedrukken. Dit viel bijzonder in de smaak en daarom zijn wij hiermee doorgegaan.

Niet alleen in het zakelijke leven worden deze kousen veel gebruikt als relatiegeschenken. Ook in het normale leven stappen elke morgen heel veel mannen met een stralende lach in hun sokken. Behalve dat deze heerlijk lopen en een geweldige pasvorm hebben, zijn ze in diverse, zeer opvallende kleuren te verkrijgen.

Gekleurde sokken mannen, hier te koop

Als marktkoopman die regelmatig op een markt staat, ben ik een groot fan van Feet This. Dit bedrijf heeft namelijk een zeer groot assortiment een diverse kleuren en mogelijkheden die erg in trek zijn bij mijn kopers. Veel mensen komen wekelijks langs mijn kraam om een nieuwe kleur of ontwerp te scoren. Want via Feet This is het ook mogelijk om modellen met bepaalde tekst of afbeelding te laten drukken. Het leuke hiervan is dat deze kousen erg uniek zijn en dat maakt het juist zo leuk om te verkopen. Bedrukte modellen moet je wel met een minimale afname van 75 stuks bestellen, anders is dit niet mogelijk.