Magento Webshop, deze laat je bouwen door RIFF

De Magento Webshop heeft onze omzet flink doen stijgen. Ieder bedrijf weet dat een goedeMagento Webshop omzet zeker een must is. Zonder deze omzet zal een bedrijf niet lang op de markt aanwezig zijn. Het is daarom belangrijk dat jouw bedrijf als eerste wordt gevonden in de welbekende zoekmachines. Neem een voorbeeld aan jouzelf, als jij op zoek bent naar een bepaald product of bedrijf. Als jij op het internet aan het zoeken bent en na drie keer een naam van een bedrijf of een product hebt ingetypt en hier komt niets naar voren, geef je al snel de moed op. Op dat moment wil je niet meer verder zoeken en ga je op zoek naar een ander alternatief. Daarom is het zo belangrijk om zo hoog mogelijk in deze zoekmachines te staan. Als iemand de naam van jouw bedrijf zoekt, deze als eerste naar voren komt.

Onze Magento Webshop is zeer makkelijk en snel te vinden

Magento WebshopToen wij in de gaten hadden dat wij via de zoekmachine totaal niet te vinden waren, hebben wij actie ondernomen. De hulp hebben wij via RIFF gevonden. Dit bedrijf heeft heel veel knappen koppen in huis die elk probleem kunnen oplossen op dit gebied. Zij hebben er dan ook voor gezorgd dat wij boven aan de SEO staan. Tegenwoordig staan wij op de eerste plaats en zijn daar heel erg blij mee. Zodra je de naam van ons bedrijf intypt springt onze webwinkel al naar voren. Hierdoor hebben wij veel meer klanten gekregen en is de verkoop enorm gestegen.

Regelmatig vervangen wij de producten op onze site. Soms omdat deze zijn uitverkocht, maar wij willen ons aanbod juist interessant houden, door er steeds andere producten op de site te zetten. Zeer makkelijk en snel kunnen wij de foto’s van de nieuwe producten zelf op onze website zetten.