Hydrauliek cilinder voor jouw installatie

KTS

Een hydrauliek cilinder wordt in veel verschillende sectoren gebruikt in machines en installaties. Doordat deze machines allemaal een andere werking hebben, zijn ook de cilinders niet standaard. Daarom zijn hydrauliek cilinders bij KTS vrijwel allemaal op maat gemaakt. Dit heeft als voordeel dat je altijd de perfecte cilinder hebt die past bij de door jou gebruikte toepassing.

Hydrauliek cilinder

Hydauliek cilinder kopen bij KTS

KTS is gespecialiseerd in hydrauliek. Hierdoor is er veel kennis en ervaring in huis. Deze kennis en ervaring wordt ingezet om klanten op een goede manier te adviseren over de beste producten op het gebied van hydrauliek voor hun machine of installatie. Naast de cilinders levert Kiewiet Techniek & Service ook andere producten op het gebied van hydrauliek zoals slangen en aggregaten. Bovendien verzorgen zij ook onderhoud en revisie van zowel onderdelen als installaties.

Slangen

Maatwerk: enkel of in series

KTS levert verschillende soorten maatwerk. Bijvoorbeeld een enkele cilinder, helemaal naar jouw wensen. Zelfs de coating en de RAL kleuren kun je zelf bepalen. Daarnaast is het ook mogelijk om series te laten maken. Door de productie van grotere aantallen, is het mogelijk om ze tegen een nog scherpere prijs aan te bieden. De hydrauliek cilinders worden altijd nauwkeurig getest in een speciale testruimte. Hierbij wordt gelet op snelheid, lekkage en druk. Het is zelfs mogelijk om een keuringsrapport aan te leveren per cilinder. Zo ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit voor jouw cilinders.

Wat kan KTS voor jou betekenen?

Wil je weten wat KTS voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ze op. Je kunt de contactgegevens vinden op de website. Maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek en laat je informeren over de diverse mogelijkheden voor jouw installatie of machine. Vertel jouw wensen en de adviseur komt met een passend advies met een aantrekkelijk prijskaartje.