Grijs Groen zoekt de juiste mensen

Grijs Groen

Grijs Groen is een detacheringsbedrijf, die ervoor zorgt dat de juiste mensen op de juiste plaats terecht komt. Zij hebben al meer dan 14 jaar ervaring om voor zowel de bedrijven in de groene sector als voor de civiele techniek de juiste mensen te vinden. Deze personen kunnen dan worden ingezet om de capaciteitsvraagstukken in te kunnen perken. Belangrijk is dat hiervoor wel de juiste personen worden ingezet.

Voor een aantal maanden geleden was ik op zoek naar een andere uitdaging. Het werk waar ik toen in werkte gaf mij geen voldoening meer en dat maakte het allen maar moeilijker om goed te kunnen functioneren. Elke dag ging ik met een ontevreden gevoel weer naar huis. Op een gegeven moment werd het zo erg dat ik geen zin had om naar het werk toe te gaan. Grijs Groen

Via Grijs Groen heb ik een zeer leuke baan gevonden

Gelukkig dat ik via een goede vriend de tip kreeg om eens bij Grijs Groen aan te kloppen. Deze tip heb ik met twee handen aangepakt en maar goed ook. Want binnen een mum van tijd kon ik mijn oude baan opzeggen en heb ik een zeer leuke baan hiervoor terug gevonden. Nu ga ik fluitend naar mijn werk. Gevolg hiervan is dat mijn werkzaamheden dan ook als zeer positief worden gezien. Hier wordt namelijk de stelling waar gemaakt, wanneer je met plezier naar je werk gaat, dit ook te merken is aan jouw omgeving. Inderdaad klopt dat, want ook mijn gezin thuis is een stuk vrolijker geworden, nadat ik na mijn werk vrolijk thuis kom. Grijs Groen