Ga nu ook lekker genieten met behulp van sauna korting

Sauna korting

Sauna korting kan je een hoop besparen. Helemaal wanneer je die dag meerdere activiteiten heb gepland. Zo is een dagje wellness goed te combineren met uiteten, naar de bioscoop gaan of lekker op het terras nagenieten. Het laatste kan ik je zeker aanraden, helemaal met dit mooie weer. Hierbij moet je wel oppassen dat je wel in de schaduw blijft. Zelf had ik een aardig rood hoofd. Maar goed, daar schrijf ik deze blog niet voor. De reden is namelijk dat ik een leuk idee heb, voor wanneer je zin hebt om even te relaxen.

Temperaturen

Sauna korting kan veel schelen

Zeker wanneer je, net als ik overigens, regelmatig te vinden bent in een wellness centrum dan heb je een idee wat de kosten zijn. Maar daar kies ik tenslotte ook zelf voor. Zeker de sauna’s vind ik heerlijk en om vervolgens in een bad te duiken. Alleen ben ik vanwege werk moeten verhuizen, waardoor ik niet meer naar mijn vaste plek ga. Niet dat dat erg is, want een beetje afwisseling is ook goed. Nu woon ik in Nijmegen en ging ik op zoek naar een nieuwe. Met behulp van Google ging ik kijken wat er zich allemaal in Nijmegen bevindt.

Ontspanning

Bovenaan het rijtje stond de website van Thermen. Het mooie is dat ik er eigenlijk maar tien minuten van af woon. Het is wel een aanrader om hun website te bekijken, want ze hebben een divers aanbod. Van verschillende massages, beauty mogelijkheden, baden en natuurlijk verschillende sauna’s en cabines. Tijdens het rondkijken kwam ik op een pagina terecht voor sauna korting. Ideaal toch? Zeker na een werkweek vind ik het prettig om een wellness dagje te combineren met een andere activiteit. Vorige week was ik voor het eerst bij Thermen geweest en had daarna een drankje gedaan in Nijmegen. Mocht je ook in de buurt van Nijmegen wonen dan is dit echt een aanrader.