Freelance factoring, ken jij dit al?

Freelance factoring, hier wil ik graag wat over vertellen. Wanneer je ondernemer bent in MKB of onderneemt als freelancer of zzper? Dan is het belangrijk dat je op tijd je geld ontvangt van je debiteur. Er is niets vervelender dan achter je geld aan te moeten vangen. Echter is het in mijn geval ook nog eens een karwei dat mij teveel tijd kost. Want het doen van mijn debiteurenadministratie is niet echt mijn hobby. Daarom ben ik eens op het internet op zoek gegaan naar een oplossing om meer controle te krijgen over mijn debiteurenbeheer. 

Al snel vond ik de website, finqle.nl waar ik alles kon lezen over de voordelen van freelance factoring. Dit sprak mij zo erg aan dat ik direct besloot om mij aan te melden.

 

Freelance factoring

Freelance factoring, geeft rust en overzicht

Nu ik al een tijdje werk met freelance factoring, kan ik dit echt aanraden. Want wat zo prettig is, is dat je snel en eenvoudig je verkoopfactuur kunt uploaden. Vervolgens koopt Finqle de factuur in en betaalt jou binnen 24 uur uit. Vanaf dan zal Finqle de moeite doen om achter de debiteur aan te gaan. Hiermee heb ik mijn geld zelfs binnen het termijn en hoef ik mij verder nergens meer om te bekommeren. Want wanneer ik een overzicht wil, dan kan ik deze snel verwachten. 

Neem een kijkje op de website en ontdek zelf de voordelen

Het is aan te raden om zelf eens een kijkje te nemen op de website. Je vind hier veel uitgebreide informatie over waarom je hier ook voor zou moeten kiezen. Zelf hoop ik nog een flink aantal jaren op deze manier gebruik te kunnen maken van de diensten van deze onderneming. Daarom ben ik ook op het idee gekomen om mijn complimenten achter te laten op dit blog als aanrader.

Faktuur