Een muursticker bestellen

muursticker

muursticker

Een muursticker kan je voor diverse doeleinden gaan gebruiken. Bijvoorbeeld in een bepaalde ruimte in huis, daarmee kan je een kale muur opfleuren. Maar niet alleen voor in een woning kan je deze gaan gebruiken, ook veel bedrijven hebben inmiddels de weg naar PLAKhetzelf  gevonden.

Bedrijven gebruiken deze vaak om reclame te maken voor bepaalde producten, of door de naam van hun bedrijf te promoten. Ook in wachtkamers zie je deze stickers vaak. Hiermee is het namelijk ook mogelijk om een bepaalde ruimte af te schermen tegen inkijk.

Meerdere muurstickers besteld

Ons kantoor ziet er prachtig uit, alleen de gang waar je doorheen moet lopen is saai en lang. Daarom waren wij op zoek gegaan naar de mogelijkheid om deze saaie gang te doorbreken.

Inmiddels hebben wij deze gang enorm kunnen opknappen. Door middel van diverse stickers die op deze muur zijn geplakt, is het nu een zeer leuke gang geworden. Een gang met diverse afbeeldingen die wij via de website van PLAKhetzelf  hebben gevonden. Voordeel is dat je deze makkelijk weer van de muur af kan halen en een ander soort hiervoor in de plaats kan hangen. Voorlopig zijn wij zeer tevreden over de decoratie die nu aan de muur hangt. Op zoek naar een leuk ontwerp, bekijk dan deze website voor de vele voorbeelden.