Een leven lang leren

Persoonlijke ontwikkeling lijkt een thema dat meer aandacht krijg dan ooit tevoren. Tegenwoordig zijn er dan ook steeds meer mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. In dit artikel, dat is ontwikkeld in samenwerking met trainingsbureau Learnit, vertel ik je er graag meer over.

Face-to-face of toch online?

Zoals ik in de inleiding van dit artikel al benoemde, is het aantal mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen de afgelopen jaren fors toegenomen. Tegenwoordig kun je bijvoorbeeld al een nieuwe taal leren met behulp van een app! Daarnaast kun je leren via platformen als YouTube en worden er steeds meer cursussen aangeboden in de vorm van E-learning. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om te leren op de traditionele manier, ofwel face-to-face. Er zijn bureau’s die cursussen en trainingen aanbieden in klassenvorm, zodat je ook ven élkaar kunt leren.

Dé cursussen van dit moment

Op dit moment is er een aantal cursussen dat erg populair is. Zo is onder andere de cursus social media de afgelopen jaren erg in opkomst. Dit kan natuurlijk niet los worden gezien van de opkomst die social media in het afgelopen decennium heeft doorgemaakt. Andere populaire cursussen zijn de cursus boekhouden, de verkooptraining, cursus projectmanagement, de cursus timemanagement en de cursus Powerbi.

Ik hoop dat dit artikel je heeft kunnen inspireren. Ben je zelf op zoek naar een cursus? Neem dan eens een kijkje op de website van Learnit. Heb je toevallig zelf in het verleden een interessante cursus gevolgd die niet is benoemd in dit artikel? Noem deze dan vooral in de reacties onder dit artikel!