Een goed logo laten maken

Een logo laten maken is zeker een goede zet als je een nieuw bedrijf begint. Wanneer je een goed logo hebt laat dit zien waar je bedrijf voor staat maar is het ook herkenbaar voor (nieuwe) klanten.

Geen dure aangelegenheid

Een logo kun je zelf maken maar in de meeste gevallen ziet het er dan toch net even wat minder professioneel uit dan wanneer je dit door een ontwerper laat doen. Een goed logo hoeft niet eens veel te kosten dus daar hoef je het ook niet voor te laten. Kijk bijvoorbeeld eens op de website van Logosnel.nl wat er mogelijk is. 

Keuze uit twee concepten

Logosnel.nl heeft tussen de 24 en 72 uur nodig om twee conceptlogo’s voor je bedrijf te ontwerpen. Hieruit kun jij een keuze maken en kunnen er uiteraard nog altijd aanpassingen aan het logo gedaan worden. Zij zorgen er met behulp van een stappenplan voor dat het logo herkenbaar is en een goede uitstraling en inhoud heeft. Bij het gebruik van het stappenplan kun jij als klant aangeven waar je naar op zoek bent zodat het eindresultaat ook echt naar je zin is en het logo goed bij je onderneming past.

Voor nieuwe en reeds bestaande bedrijven

Je kunt er terecht als je een nieuw bedrijf opstart maar ook als je huidige logo wel aan een opfrisser toe is. Dit laatste heeft als voordeel dat je bedrijf al een naam en huisstijl heeft waarop verder geborduurd kan worden.