Een franchise beginnen: voordelen te over

Een franchise beginnen met je boekhoudkantoor? Dat kan. Er bestaan coöperaties die je het leven makkelijker maken. Zo is er Kubus, de coöperatie met de grootste landelijke dekking, waarbij al honderd kantoren en nog veel meer specialisten op uiteenlopende vakgebieden in de administratieve branche bij aangesloten zijn. Vanwege de diversiteit van deze groep kun je altijd bij één van je collega’s terecht met kwesties waar je zelf niet zo in thuis bent, zoals wellicht wel agrarische zaken.

Lastige zaken worden voor je geregeld

Als de vakantieperiodes je altijd hoofdbrekens bezorgden omdat je toch wilde dat de klant altijd bij je terecht kon maar je op sommige momenten nauwelijks bezetting had, is dit vanaf nu verleden tijd. Vervanging is zo geregeld door de coöperatie. Ook kun je er terecht voor ingewikkelde juridische vraagstukken. Dankzij de vele aangesloten experts blijft geen vraag onbeantwoord.

 

Hoge kwaliteit

Omdat Kubus gaat voor alleen perfecte kwaliteit, zijn er wel wat eisen verbonden aan een lidmaatschap. Je moet er bijvoorbeeld altijd voor in zijn om je te ontwikkelen. Je kennis wordt constant bijgeschaafd om met de tijd mee te kunnen gaan. Beginnende leden krijgen een gespecialiseerde opleiding bij een ROC en vervolgens zijn er altijd trainingen om te volgen zodat je je één van die hoog aangeschreven kantoorhouders mag blijven noemen die aangesloten zijn bij Kubus.