De meest innovatieve bedrijven van 2019

Het jaar 2019 is voorbij gevlogen. De zomer is inmiddels voorbij, het wordt buiten eerder donker en het is grauw en koud. Iedereen kijkt uit naar Kerst en oud en nieuw. Dit is voor ons weer het moment de meest innovatieve bedrijven van 2019 uit te roepen. Welk bedrijf was in 2019 al met 2020 bezig? Deze week bespreken we de twee kans hebbers voor de titel, Maatwerk Online en SCR Solutions.

Maatwerk Online

Maatwerk online is een online marketing bureau opgericht door de samenwerking van drie vrienden die veel zaken met elkaar deden. Elk had zijn eigen specialisme en de vrienden hadden al snel door dat wanneer zij deze krachten met elkaar bundelden dat er een sterker geheel zou ontstaan. Ze hadden gelijk want anno 2019 staat er een sterk en jong online marketing bureau dat naast SEO, SEA en social ook het maken van websites aanbiedt. Op een slimme innovatieve wijze zorgen zij dat de klanten hun vinden. De sfeer op kantoor kun je nog het best vergelijken met de sfeer in een voetbal team. Niet gek want bijna alle medewerkers zijn gek op dat spelletje. Met plezier naar je werk gaan staat hoog in de prioriteiten van het jonge bedrijf. Door elke maand een punt van innovatie aan te pakken en door de markt in de gaten te houden hoopt Maatwerk Online dit jaar de prijs van meest innovatieve bedrijf aan hun nu al indrukwekkende erelijst toe te voegen.

SCR Solutions

SCR Solutions heeft systemen ontwikkeld speciaal gemaakt voor de productie van “Diesel Exhaust Fluid” in Nederland beter bekend als Adblue. SCR Solutions ontwikkeld deze systemen door middel van het gebruik van innovatieve technologie. De focus van SCR Solutions ligt op het helpen van bedrijven te profiteren van de kansen op de adblue markt door deze bedrijven de kans te geven adblue te produceren tegen de laagst mogelijke prijs. Het bedrijf verzekerd dat ze een makkelijke en vlotte productie van adblue kunnen verzorgen met hun productie machines. SCR Solutions is marktleider in de adblue productie markt en heeft veruit de meeste ervaring in het produceren van het matriaal dat nodig is voor adblue productie. Het bedrijf is al actief in deze markt sinds 2003!