De leukste thema’s voor een kerstpakket

Het kerstpakket. Ieder jaar weer een uitdaging voor ondernemers en werkgevers. Want, hoe verzin je een leuk kerstpakket dat bovendien niet je hele jaaromzet kost? Speciaal voor deze lastige vraag hebben we in deze blog een berg inspiratie verzameld. Hieronder staan de leukste thema’s voor het jaarlijkse kerstpakket. Bekijk ze gauw! 

Reisthema 

Een super origineel idee voor het kerstpakket is een verzameling handigheidjes voor op reis. Denk aan een nekkussen, oordoppen, een slaapmasker, kauwgom, handreinigingsgel en nog veel meer handigheidjes. Dingen die iedereen wel kan gebruiken maar vaak vergeet te kopen. Ideaal dus! 

Klussers 

Wat dacht je van een kerstpakket met klusthema? Extra handig voor de klussers onder je personeel, maar ook juist ter aanmoediging van je medewerkers met twee linkerhanden! Kunnen zij ook nog eens een klein klusje in huis oppakken. Het hebben van de juiste benodigdheden is dan in ieder geval geen excuus meer.  

Goed doel 

Een ander goed idee is om je medewerkers een budget te geven dat zij mogen schenken aan een goed doel naar keuze. Mensen vinden het namelijk vaak erg fijn wanneer zij zelf iets kunnen kiezen met betrekking tot hun kerstpakket. Bovendien valt een schenking aan een goed doel ook helemaal binnen de kerstgedachte.  

Italiaans 

Wil je graag een traditionele doos vol lekkernijen geven? Kies dan bijvoorbeeld voor een doos vol producten met een Italiaans thema! Bijna iedereen vindt dat lekker en je kunt er ook een kleinigheidje zoals een pizzasnijder instoppen. Superleuk! 

Verzin iets leuks voor die harde werkers 

We hopen dat het je aan de hand van deze tips en inspiratie lukt om een fantastisch kerstpakket te bedenken voor je medewerkers. Dat komt waarschijnlijk helemaal goed, want je hebt al meerdere ideeën om de oren gekregen. Heel veel succes en een hele fijne kerst gewenst natuurlijk!