Ac motor aanschaffen

Ac motor

Een Ac motor is te verkrijgen bij de Nidec. Dit bedrijf is het beste en grootste elektrische aandrijfleverancier van Nederland. Zij leveren diverse motoren met verschillende toerentallen, vermogens. Deze elektromotor is een machine die elektrische energie omzet in mechanische energie. Ze noemen het ook wel de wisselstroommotor. Deze wisselstroom is zowel voor het bedrijfsleven, maar ook voor het huishouden ideaal om te gebruiken.

Er zijn diverse modellen bij dit bedrijf te vinden. Afhankelijk waarvoor deze ingezet moeten worden. Vooral in het bedrijfsleven worden deze motoren vaak gebruikt, wanneer er gewerkt wordt met gassen.

Een ac motor voor liften

Er zijn diverse mogelijkheden te bedenken om een van de motoren van Nidec aan te schaffen. Vooral in tunnels kan je deze terug vinden. Hier worden de uitlaatgassen van auto’s en motoren verdreven en zorgt ervoor dat de lucht in de tunnel goed blijft. Maar ook in gebouwen kan je deze motoren vinden, denk hierbij aan een lift. Om de kooi van de lift omhoog of naar beneden te laten gaan heb je een goede aandrijving nodig. Hiervoor heb je bij Nidec diverse mogelijkheden om aan te schaffen.

Ac motor

Diverse diensten

De grootste elektrische aandrijfleverancier van Nederland, heeft veel te bieden. Niet alleen producten, maar ook verzorgen zij verschillende trainingen. Hier kunnen producttrainingen worden verzorgd, maar ook systeemtrainingen. Deze laatste trainingen worden op maat gemaakt. Meer hierover weten, dan kan je het beste op deze website gaan kijken.

Ons bedrijf heeft een tijd geleden ook een training laten verzorgen. Wij kregen nieuwe machines en dus ook andere werkschema’s. Een speciale training, welke door een medewerker van Nidec werd gegeven, heeft veel kennis aan ons gegeven. De trainingen werden gehouden in de instructieruimte in Sliedrecht.

Onderhoud van producten

Wanneer er bepaalde producten zijn aangekocht, is het mogelijk om hier een onderhoudsplan bij te nemen. Aan de hand van een inspectie bezoek komt er iemand op het bedrijf langs. Er wordt dan gekeken naar de werking van alle producten. Ook wordt er gekeken of alles nog wel stevig hangt en eventueel wordt dit aangepast. Na deze controle wordt er een rapportage opgemaakt. Hierin staan eventueel verbeteringspunten en adviezen. Alle rapportages worden opgeslagen en bijgehouden. Zo is het makkelijk te controleren wanneer er problemen aan een machine komen.

Verschillende motoren in het assortiment

Op zoek naar een geschikte motor voor in de industrie, dan ben je bij Nidec aan het juiste adres. Omdat wij sinds kort een nieuw pand in gebruik hebben waren wij op zoek naar de mogelijkheid om bepaalde ruimtes te koelen. Hierin staan namelijk producten die beïnvloedbaar zijn voor weersveranderingen. Een goede koeling is daarom een vereiste. Maar ook het energieverbruik hiervan moet niet omhoog gaan, maar juist naar beneden. Hierdoor kan je extra kosten besparen en dat is alleen maar meegenomen.

Een mooi model die wij voor deze ruimtes kunnen gebruiken is de PLSES 4500. Wanneer jij als bedrijf zijnde de juiste applicatie, computerprogramma, in gebruik hebt, is het mogelijk om dit model aan te schaffen. Voor meer informatie kan je het beste contact opnemen met dit bedrijf, of download de brochure van de website.

Meerdere toepassingen

Vandaag de dag worden er veel producten ontworpen en vaak zijn het producten die worden aangedreven door elektromotoren. Deze kunnen een vermogensrange hebben van 3 watt tot 75 Megawatt. Deze worden vaak gebruikt in verschillende producten., zoals bijvoorbeeld wasmachines, autospiegels, maar ook in de staalindustrie en zo kan ik nog wel even doorgaan.

Er zijn zoveel verschillende producten te vinden op deze website en daarom erg interessant om zelf een bezoek te brengen, om het assortiment te kunnen bekijken. Ben je specifiek op zoek naar een motor, dan kan je hiervoor het formulier invullen op de website.

Kom werken bij Nidec

Nidec is een bedrijf die als ambitie heeft, om de grootste en de beste elektrische aandrijfleverancier van Nederland te worden. Hiervoor hebben zij al een fantastisch team bij elkaar die elk hun eigen expertise op dit gebied hebben. Echter staat dit bedrijf niet stil en is nog op zoek naar vakkundig personeel die dit team wilt komen versterken. Op de website staan vacatures waarop je kan reageren. Natuurlijk wordt er wel op jouw kennis en ervaring gelet. Mocht je worden aangenomen, dan bestaat er de mogelijkheid om aan een inwerk- / opleidingstraject deel te nemen.

Wil jij meer weten over dit bedrijf en de mogelijkheden om hier te komen werken, neem dan contact op met Arjan Bakker, General Manager Netherlands. Het telefoonnummer is te vinden op de website.