ZZP’er op zoek naar vervoer

Ben je voor je eigen bedrijf op zoek naar een goed en passend vervoermiddel? Denk dan eens aan leasen. Als je kiest voor financial leasing kun je er een groot belastingvoordeel mee doen.

Haal er belastingvoordeel uit

Als je een auto aanschaft bij bijvoorbeeld Financial Lease ZZP heb je een ruime keuze. Heb je eenmaal de juiste gekozen, dan wordt deze netjes bij  je afgeleverd en betaal je er ook btw voor. Je kunt deze btw echter bij de eerstvolgende belastingaangifte weer terugvorderen van de fiscus. Dat is dus gunstig. Verder wordt er een leaseplan opgesteld waarin duidelijk staat aangegeven hoeveel je iedere maand voor je wagen betaalt. Hiervoor wordt geen btw berekend en bedrag staat vast. Dan kom je ook nooit voor verrassingen te staan.

Keuze genoeg bij Financial Lease ZZP

Zoek je een personenauto waarmee je op bezoek kunt gaan bij je klanten of ben je juist op zoek naar een bedrijfswagen waar je al je werkmateriaal met gemak in kwijt kunt? Bij Financial Lease ZZP hebben ze het allebei voor je. Je kunt niet alleen kiezen uit een model dat voor jou het meest geschikt is, je kunt ook al van tevoren laten berekenen wat het je per maand gaat kosten. Hou er wel altijd rekening mee dat je bij financial leasing gezien wordt als de economische eigenaar van de auto. Dit betekent dat je zelf verantwoordelijk bent voor de kosten van het onderhoud en de verzekering van de wagen.