Zakelijk glasvezel aanschaffen

Zakelijk glasvezel is niet nieuw meer. Tegenwoordig heeft bijna elk bedrijf het wel in huis. Vooral vergeleken met vroeger is dit een geweldige uitvinding. Deze vezel is gemaakt van speciaal dun glas en zorgt ervoor dat signalen van bijvoorbeeld up- en downloads en telefoongesprekken omgezet kunnen worden in digitale signalen. Hierdoor is het internet een stuk sneller geworden en dat betekend automatisch dat er meer werk kan worden verricht. Voorheen kampte je vaak met een trage internet verbinding en dit kon als gevolg een lagere omzet betekenen.

Ook ons bedrijf is onlangs overgestapt naar deze verbinding. Vanaf het eerste moment merkten wij al een groot verschil. Vooral wanneer je een bepaald bestand moest downloaden, zorgde dit vaak voor veel irritaties. In de tussentijd kon je makkelijk een kop koffie halen. Nu is een bestand downloaden bijzonder snel. Bijna meteen heb je het betreffende document al binnen, echt een vooruitgang. 

Zeer tevreden over het zakelijk glasvezel

Als bedrijf is het belangrijk dat er geen storing via het internet komt. Want elke minuut dat er niet gewerkt kan worden, kan een omzet daling betekenen. Om dit te voorkomen hebben wij e-Quest ingeschakeld om het zakelijke glasvezelnetwerk te beheren. Alles wordt 24/7 in de gaten gehouden door door zes experts.

Wil jij hier meer over weten, dan is het mogelijk om online een formulier in te vullen. Hier kan je jouw vraag stellen en het telefoonnummer invullen waarop je te bereiken bent. De servicedesk neemt dan zo snel mogelijk contact op.