Welke time management cursus zou iedereen moeten volgen?

Ik ben sinds afgelopen jaar gaan studeren op het HBO. Ik heb een hele leuke opleiding gekozen, dus ik ga hierdoor ook elke dag met veel plezier naar school toe. Wel merk ik dat het niveau erg veel verschilt met mijn vorige studie. Ik heb namelijk hiervoor op het MBO gestudeerd, namelijk de opleiding marketing en communicatie. Ik heb de keuze gemaakt op verder te gaan studeren omdat veel van mijn vrienden havo hebben gedaan en hierdoor gelijk op het HBO zijn gaan studeren na hun middelbare school. Zelf kom ik van de mavo, dus met een kleine omweg zit ik nu weer op dezelfde route als de rest van mijn vrienden. Ik vind het erg leuk dat ik nu ook studeer en op mijzelf woon. Wat ik vooral heel erg leuk vind, is dat mijn vriendinnen en ik bijna elke avond samen eten of iets gezelligs doen. Zo gaan we vaak doordeweeks naar de stad om uit te gaan. Ook houden we allemaal erg van de film en gaan we vaak naar de bioscoop om samen de nieuwste films te bekijken. Om mijn leuke nieuwe studentenleven te bekostigen ben ik ook veel aan het werk. Ik werk in de horeca en heb hele leuke collega’s. Doordat ik zo veel te doen heb merk ik soms wel eens dat mijn studie lijdt onder alle leuke dingen die ik dagelijks onderneem. Omdat mijn studie natuurlijk wel een van de grootste redenen is dat ik hier ben gaan wonen, wil ik graag beter met mijn tijd leren omgaan. Zo kan ik effectiever mijn leuke en minder leuke punten plannen zodat aan het eind van de dag alles af is. Ik ben op het internet gaan zoeken naar een time management cursus en op die manier ben ik terecht gekomen op de site van timemanagement.nl. Zij bieden een time management cursus aan waardoor je efficiënter leert omgaan met de tijd die je hebt en ook beter kunt plannen. Dit is absoluut iets wat ik nu nodig heb en ik heb mij dan ook gelijk ingeschreven voor de cursus.

time management cursus voor een efficiëntere planning

Ik heb de time management cursus als heel erg prettig ervaren. Ik heb veel nieuwe inzichten gekregen en veel nieuwe dingen geleerd. Ook vond ik het heel erg prettig dat de docent hele praktische tips meegaf. Hierdoor kan ik dit makkelijk toepassen in de praktijk. De time management cursus heeft mij persoonlijk dus heel erg geholpen en ik kan de time management cursus zeker aan andere mensen aanraden die zelf ook moeite hebben met het maken van een efficiënte dagindeling.

Erg blij met de keuze om deze cursus te gaan volgen

Ik heb dus erg veel geleerd van deze cursus en ik kan eenieder zeker aanraden om ook de cursus te volgen. Kortom:

  • neem vooral een kijkje op de site
  • bekijk de verschillende soorten cursussen die worden aangeboden
  • neem eventueel contact op met een van de medewerkers als u vragen heeft

Ik hoop dat u net zo tevreden over deze site en cursus bent als ik.