Weet jij dat BHV verplicht is?

bhv verplicht

Spannendbhv verplicht

Tot voor kort wist ik niet eens dat BHV verplicht was bij ieder bedrijf, maar daar kwam ik achter toen mijn baas mij vroeg hier een cursus voor te volgen. Degene die dit gewoonlijk altijd deed, zou binnen een aantal maanden met pensioen gaan. Om die reden vond hij het zonde om hem het te laten volgen en vroeg hij mij. Daardoor voelde ik mij echt vereerd, want hierdoor zou ik een hogere functie krijgen met meer werkzaamheden. Hij had al verwacht dat ik het wel wilde, dus de volgende week was het zover en mocht ik hem gaan doen. Ik had er ongelofelijk veel zin in, maar was ook wel een beetje zenuwachtig. Dit was natuurlijk nergens voor nodig, want iedereen kwam daar met hetzelfde doel.

bhv verplicht

Mogelijkheden

Meteen toen het begon vertelden de instructeurs dat BHV inderdaad verplicht is bij bedrijven met meer dan 1 medewerker. Ook hebben zij uitgelegd wat het nu precies inhield en zijn verschillende situaties toegelicht. Dat vond ik allemaal heel erg prettig, net als het oefenen in de praktijk. Nu weet ik precies wat ik moet doen als er zich iets voordoet waarbij er een goede coördinatie nodig is. Voorheen had ik nooit verwacht dat ik ooit mijn ehbo diploma wilde halen, maar inmiddels wil ik dit ook wel graag. Dit wil ik dan ook graag gaan doen bij G4s, want bij hen heb ik nu dus hele goede ervaringen. Mocht jij ook benieuwd zijn of het iets voor jou is, kijk dan eens op hun site!