Wees slim en kies voor een smart locker

locker 7

De afgelopen tijd heeft er op veel verschillende vlakken binnen de technologische wereld innovatie plaatsgevonden, en met de uitvinding van Smart lockers heeft deze innovatie ook plaatsgevonden binnen de kluisjes industrie. Tegenwoordig is alles gedigitaliseerd en geoptimaliseerd, kijk bijv. naar horloges, deurbellen, schoolborden etc. En nu is dit concept ook toegepast op smart lockers. Smart lockers zijn lockers die compleet software bestuurbaar zijn met allerlei handige applicaties om gebruik zo makkelijk mogelijk voor je te maken. Iets wat je als bedrijf op den duur een hele hoop tijd kan schelen.

De voordelen van een smartlocker

Aan Smart Lockers zitten een hele hoop voordelen, maar toch wel het grootste voordeel van smart lockers is het gemak wat ze met zich meebrengen vergeleken met normale lockers. Omdat alles geautomatiseerd is hoef je geen rekening te houden met het bijhouden van een inventaris van sleutel of slotjes, en is het afhandelen van verloren codes ook een stuk makkelijker op te lossen. Of je kan toegang met sleutels codes zelfs helemaal schrappen door pasjes of telefoon apps als sleutels te gebruiken voor de kluisjes. En het verdelen van kluisjes onder het personeel gaat ook heel soepel, want kan je via het bijbehorende systeem doen. Zo kan je bepalen wie welk kluisje krijgt toegewezen en voor hoe lang ze hier gebruik van kunnen maken.

Hoe kom je nou aan smart lockers?

De lockers hebben je in verschillende formaten, van een kleine set lockers tot een grote set die op meerdere verdiepingen te vinden is. Maar in tegenstelling tot normale lockers die je zo kan neerzetten vereisen smart lockers iets meer tijd qua installatie. Er moet immers een hoop software ingesteld worden en ook moeten alle kluisjes met elkaar verbonden zijn. Dus voor installatie zou de beste optie zijn om contact op te nemen  met een professional die je kan helpen bij het inrichten en ontwerpen van de kluisjes. Mocht je hier hulp bij willen of wil je simpelweg meer te weten willen komen over smart lockers, klik dan op een van de links of neem een kijkje op website van wewo-ic.