VPS hosting Thailand doe je bij IDFNV!

Cloud hosting Amsterdam

VPS hosting Thailand

Heb jij graag controle over het beheer van je serveromgeving? Wil je daarnaast een fysieke server voor je organisatie hebben? Dan is VPS hosting Thailand echt iets voor jou! Nu vraag je je misschien af wat een VPS server nou eigenlijk is. Een VPS server is een privé server. Dit houdt in dat je een gedeelte van een server huurt. Deze heb je volledig voor jezelf, of in andere woorden, het is je privé server. Dit betekent dat je schijfruimte hebt voor jezelf en sneller internet over zult houden doordat je niet hoeft te delen met derden. Het niet hoeven delen van internet en schijfruimte zorgt er dus voor dat je efficiënter te werk kunt gaan en daarnaast meer ruimte voor jezelf overhoudt.

Cloud hosting Amsterdam

Voordelen

Aan VPS hosting in Thailand zijn diverse voordelen verbonden. Eén van deze voordelen is dat je aanzienlijk geld overhoudt. Je bespaart geld doordat je een gedeelte van een server huurt. Je krijgt ‘een stuk’ server en je betaalt daarvoor uiteraard minder dan voor een hele server. Dit is logisch, want als je kijkt naar een product in de supermarkt (als vergelijking), als je een heel sixpack drinken koopt ben je meer kwijt dan 2 flessen uit dat sixpack. Zo werkt het ook met een VPS server. Het bedrijf IDFNV maakt gebruik van diverse serverlocaties over de hele wereld. Hierdoor betaal je geen BTW. Hierdoor kan VPS hosting Thailand enorm goedkoop aangeboden worden.

Als tweede kun je op makkelijke wijze uitbreiden. Als je bedrijf groeit heb je uiteraard meer ruimte nodig. Zo kun je denken aan meer werknemers in loondienst die ieder ruimte nodig hebben om hun werk op te slaan. Daarnaast heb je meer ruimte nodig als je bedrijf groeit, doordat je meer klanten aanneemt en hiermee automatisch meer opdrachten hebt om af te ronden. Door een makkelijke upgrade in het systeem groeit je VPS met je bedrijf mee.

Cloud hosting Amsterdam

Een ander voordeel is dat je een geheel eigen serveromgeving hebt. Dit betekent dat je je websites gemakkelijk kunt hosten en daarnaast data op kunt slaan. Je houdt hiermee genoeg ruimte vrij voor andere dingen. Hierbij kun je denken aan dingen zoals een tijdelijke back-up. Dit is erg prettig, want als hier geen ruimte voor is en je verliest een hoop werk zou dit zonde van je tijd zijn.

Een vierde voordeel is dat je de server zelf beheert. Je kunt dus zelf kiezen welke software je gebruikt en welke upgrades je uitvoert. Kortom, VPS hosting Thailand is zeer gunstig en voordelig voor bedrijven in Azië.