Social media uitbesteden is heel erg handig

Social media uitbesteden

Sinds ik mijn social media laat uitbesteden krijg ik steeds veel meer klanten. Ik kan dan ook zeggen dat dit een heel goed idee was om dit te laten doen. Omdat ik altijd heel erg druk ben met mijn zaak, heb ik zelf geen tijd om op diverse kanalen mijn bedrijf te promoten. Daarom heb ik daarvoor het bedrijf: Social Business Kees ingeschakeld. Tegenwoordig kom je er niet meer onderuit en is de marketing heel erg populair geworden. Ook ik kan daarom niet achterblijven. Dit bedrijf biedt drie pakketten aan waar uitgekozen kan worden. Dit is een bronzen, de zilveren en het gouden pakket.

Social media uitbesteden

Beter vindbaar

Zelf heb ik gekozen voor het gouden pakket. De medewerker van dit bedrijf post dan iedere week tien berichten op verschillende kanalen. Hun weten precies welke kanalen goed zijn en waar mijn doelgroep het meest op zit. Iedere week lever ik dit bedrijf de onderwerpen aan waarover ik mijn klanten wil informeren. Eens per maand wordt er een blog geschreven over een onderwerp wat ik zelf uitkies. Aan het eind van de maand krijg ik een overzicht over de behaalde resultaten van de activiteiten van de social media uitbesteden. Het is wel prettig om een eigen inzicht te hebben hierover.