Ruimte winnen met een paneelwand

paneelwand

Staat er een grote meeting in de agenda? Wil je hiervoor de ruimte optimaal ingesteld hebben zodat je de volledige capaciteiten kunt ontvangen? Dan biedt een paneelwand enorm veel voordelen met zich mee. Niet alleen is het eenvoudig te verplaatsen. Ook zorg je ervoor dat de ruimte wat professioneler wordt ingericht. Je wilt immers graag hebben dat jouw luisteraars ook alles goed kunnen verstaan. De wanden van Espero zijn geluiddempend en eenvoudig te verstellen.

paneelwand

Nieuwe werkplek maken door een paneelwand te gebruiken

De keuze is gemaakt en je wilt maar al te graag meer werkplekken realiseren. Door een paneelwand te verplaatsen zorg je hier snel voor. Hiermee verlies je dus geen ruimte, maar creëer je meer mogelijkheden. Doordat ze vast zitten in een plafondrails kan je het eenvoudig verplaatsen. Hier heb je geen kracht voor nodig omdat het flexibel te verplaatsen is. Zo kan je hier de houten, glazen en zelfs aluminium varianten bestellen. Allen natuurlijk voorzien van de beste kwaliteit waar jij van kunt profiteren!

paneelwand

Het prettige van deze wanden is toch echt dat het geluidsdicht is. Andere mensen zullen geen hinder kunnen ondervinden en dat is prettig om te weten. Bij Espero kan je het verkrijgen in diverse soorten en kleuren. Het ligt er maar net aan waar jouw voorkeur naar gaat. Kies jij liever voor een glazen exemplaar? Dan biedt Espero de mogelijkheid om het glas wat te pimpen met prints of folie.