Ontdek de mogelijkheden van promotiemateriaal van karton!

Bij het ontwikkelen van promotiemateriaal is het natuurlijk de bedoeling dat je hiermee opvalt. Je wilt de consument laten weten wie je bent en waarom nu juist jouw merk relevant voor ze is. Er zijn veel verschillende manieren voor het inzetten van promotiemateriaal. De meest bekende vorm is het laten bedrukken van een reclame op een folder of flyer. Maar wist je dat het laten bedrukken van promotie op karton ook een zeer geschikte methode is? Hier vertellen wij je graag meer over!

Opvallen

Wij kunnen je één ding verzekeren: met een reclame of promotie op een kartonnen bord ga je absoluut gezien worden! En dat is nu juist ook het doel toch? Zo kun je bijvoorbeeld een Reboard karton bedrukken met een advertentie in full color en op de gewenste plaats inzetten. Zo is het aan te raden om deze kartonnen displays te zetten op een plaats waar consumenten veel komen. Heb je bijvoorbeeld een fysieke winkel? Zet dan een kartonnen display bij de kassa. Of als je als organisatie naar bijvoorbeeld een beurs gaat, zorg er dan voor dat je ergens een groot kartonnen bord neer kan zetten. Dit is een ideale en effectieve manier om klanten naar je toe te trekken en de omzet te vergroten.

Kwaliteit

Naast dat je dus opvalt met promotiemateriaal van karton, straal je hiermee nog eens extra kwaliteit uit. Het karton is milieuvriendelijk, licht van gewicht en oersterk. Voor displays die extra sterk moeten zijn, wordt meestal Honingraatkarton gebruikt (ook wel Reboard karton genoemd). Dit soort karton bestaat uit een harde buitenlaag met een binnenkant van wat zachter karton. Deze stevige kartonsoort is bijvoorbeeld handig bij grotere cut-outs en constructies. Hiernaast gaat het karton lang mee en kun je het promotiemateriaal dus gedurende een langere tijd inzetten.