Mooie vintage stoelen

Ik ben gek op vintage stoelen. Om mijn eettafel ook helemaal in vintage stijl aan te passen zocht ik wat leuke passende stoelen. ik had al op verschillende plaatsen gekeken maar ik vond niet wat ik zocht. Tot mijn buurvrouw met het idee kwam om eens https://www.super-seat.com/product-categorie/stoelen/vintage-stoelen-stoel te kijken.Wat een keuze. Bovendien zag ik dat je ook de showroom kon bezoeken. Omdat ik op de website leuke eetkamerstoelen had zien staan heb ik direct telefonisch contact gezocht. ik was blij verrast dat ik zo vriendelijk te woord werd gestaan. nog blijer werd ik toen ze vertelde dat de stoelen leverbaar waren en ook nog voor een heel voordelige prijs.

Met nog meer plezier aan tafel zitten

Toen ik de vintage stoelen eenmaal thuis had zag ik pas echt hoe goed deze bij mijn eettafel pasten. De stoelen werden keurig op tijd geleverd. ik heb het kopen van deze stoelen als zeer prettig ervaren heel vriendelijk geholpen een hele ruime keuze aan allerlei soorten stoelen. Bovendien een geweldige service. Want toen met een van de stoelen iets niet helemaal in orde bleek te zijn hebben ze direct actie ondernomen. Mocht ik ooit weer wat leuke stoelen in vintage stijl zoeken dan koop ik ze weer bij dit bedrijf. het is een echte aanrader voor iedereen die vintage meubelen zoekt.