Kwaliteit spuitgieter kunststof

spuitgieter kunststof

De zoektocht naar een kwaliteit spuitgieter kunststof kan soms nogal lastig zijn. Welk bedrijf is nu het beste? Een van de bekendste kwalitatieve spuitgietbedrijven is Naber Plastics. Dit bedrijf staat niet alleen bekend om de productie van kwaliteitsproducten, maar ook om hun milieubewuste aspect. Ze zijn sinds een aantal jaar namelijk gevestigd in een nieuw pand op het eco-industrieterrein in Waalwijk.

Milieubewust kunststof spuitgieten

Het pand is op zo’n manier ontworpen dat het voorloopt op ecologische innovaties. Naber Plastics houdt dus goed in de gaten hoe milieubewust hun producten worden vervaardigd en waar dit nog milieubewuster kan gebeuren. Zo is er in het pand bijvoorbeeld sprake van 47% stroomreductie, zijn 80% van de producten geproduceerd uit gerecycled materiaal en wordt er jaarlijks twee miljoen kWh opgebracht door de zonnepanelen op het dak.

Het gehele proces duurzaam laten verlopen

Naber is als spuitgieter kunststof dus een milieubewuste keuze. Het bedrijf wil je maar al te graag adviseren in welk materiaal het meest milieubewust is voor jouw product. Daarnaast kan er worden gekeken naar het energieverbruik tijdens de productie, het efficiënt transporteren en het mogelijk hergebruiken en recyclen van producten. Verder is het ook van belang dat de producten goed werken, zodat ze langer mee kunnen gaan. Als voorbeeld noemt het bedrijf zelf bijvoorbeeld een kunststof verpakking van kipsaté die goed afsluitbaar moet zijn om zo langer houdbaar te blijven.