Is jouw tuin toe aan vernieuwing? Laat dan eerst mooi tuinontwerp maken

Een tuin, je eigen kleine plek van rust. Je kan er alles van maken wat jij wilt. Een klein parkje met lekker veel groen. Of juist een ruime plek waar je met veel vrienden kan zitten. Elk persoon is anders met andere wensen. En jij weet uiteraard het beste hoe jij wilt zitten in je vrije tijd. Maar het inrichten gaat je niet goed af. Laat dan een hovenier Bergambacht een ontwerp maken waar jij je wensen in kan verwerken.

Je nieuwe tuin inrichten

De tuin die je nu hebt, heb je al uit gekeken. Het is tijd voor wat nieuws. En de hovenier die jou kan helpen ontwerpen heeft super veel leuke ideeën wat jij met jouw tuin kan gaan doen. En vaak kan zijn dat de eerste draft het hem al helemaal kan zijn. Laten we is kijken wat de voordelen zijn als een hovenier jouw tuin opnieuw gaat ontwerpen. En hoe hij dit beter kan.

Ten eerste heeft een hovenier veel meer ervaring. Aangezien het zijn of haar baan is. Een hovenier kan al snel nieuwe mogelijkheden zien. En sterker nog. Misschien zelf er voor zorgen dat er veel meer ruimte in je tuin komt.
Als je een beetje uitlegt van hoe jij wilt dat het eruit komt te zien. Dan worden er veel leuke en nieuwe stukken ingebracht. Daarnaast weet de hovenier ook nog is welke planten, bloemen of bomen bij welk seizoen het beste zijn.

Ben je een echt zomer genieter. Dan kan een lekker eigen terrasje wat zijn. Comfortabele stoelen, grasmatje en een fonteintje erbij. Alsof je op vakantie bent, ergens op een gezellige kamping. Dit kan je ook simpel al behalen door de oude tegels eruit te halen en met grote, strakke tegels te vervangen. Een beetje een grijzige kleur behoud al snel zijn stijl.

Nog een aantal leuke ideeën zijn als volgt. Een grind pad van de deur tot aan het einde van de tuin. Met een beetje gras aan de zijkant en een open stuk waar jij kan gaan zitten. De kleine steentjes worden bij elkaar gehouden door aan de randen van dit pad wat grotere stenen te plaatsten, of een soort verhoginkje waardoor de stenen niet overal heen kunnen rollen.

Even snel opgesomd dus waar een hovenier dus handig voor is voor het ontwerpen

  • Veel ervaring door vaker dit gedaan te hebben
  • Meer inzicht in hoe hij of zij ruimte kan creëren 
  • Groen en kleur inbrengen die voor elk seizoen kunnen uitkomen
  • Een extra mening en ideeën voor jouw tuin

Hoe maken ze het ontwerp

Eerst gaan ze even kijken hoe de tuin er nu uitziet. Vervolgens vragen ze wat jouw wensen zijn voor de nieuwe tuin. Met deze twee beelden kunnen ze daar al veel mogelijkheden verzinnen. Maar het echte werk komt op de computer terecht. Doormiddel van een 3D model kunnen ze elke keer een ander design maken en de beste uitkiezen. Ook nog is het bekijken met andere omstandigheden, zoals regen, sneeuw, veel of weinig licht. En hoe het per seizoen er bij zal te komen staan.Interesse in een tuinontwerp Bergambacht? Neem contact op met een bedrijf in de buurt die jou graag wilt helpen.