Inkt voor mijn printer: wat is de beste webshop hiervoor?

Van tijd tot tijd zal de inkt binnen je printer vervangen moeten worden. Of je nu cartridges of toner gebruikt, van tijd tot tijd zullen de reservoirs met inkt (gedroogd of vloeibaar) leeg geraken. In zulke gevallen is het noodzakelijk nieuwe inkt aan te schaffen. Anders kun je immers niets meer uitprinten. Of je een cartridge of toner nodig hebt, zal afhankelijk zijn van het soort printer dat je in huis hebt.

Cartridges zijn reservoirs gevuld met vloeibaar inkt. Deze gebruik je voor inktjet printers. Dit zijn de printers die het vaakst te vinden zijn bij consumenten thuis. Cartridges zijn namelijk goedkoper. Echter gaan ze minder lang mee in vergelijking met toner, omdat de inkt sneller op raakt of over de datum gaat (verharding van vloeibare inkt). Toner heeft deze problemen niet, maar is wel een stuk duurder. Toner is alleen te gebruiken voor laserprinters, welke je veelal op kantoren vindt. Deze printers zijn bestand tegen veelvuldig gebruik en toner gaat langer mee. Je betaalt hier dan ook meer voor. Tenzij je veel print, zul je waarschijnlijk een printer met cartridge in huis hebben.

Inkt kopen bij Printerinktshop

Wat je ook nodig hebt, cartridge of toner, je vindt het in het assortiment van Printerinktshop. Van Canon en Samsung tot aan HP, hier vind je elke cartridge of toner die compatibel is met jouw printer. Je kunt zoeken naar het inkt dat je zoekt, maar via de handige keuzehulp kun je tevens eenvoudig en snel vinden wat je nodig hebt. Bovendien vind je nergens anders lagere prijzen voor zulke kwalitatief hoogstaande cartridges en toners. Zolang je voor 23:59 uur bestelt, ontvang je jouw bestelling de volgende dag. Wanneer je meer dan 50 euro uitgeeft, zijn er 0 verzendkosten.