Hoe krijg ik meer volgers op Instagram?

Social media is in onze digitale samenleving de laatste jaren gigantisch belangrijk geworden. Waar het ooit begon als kanalen om met elkaar op een online manier in contact te komen/blijven, zijn de diverse kanalen inmiddels gigantisch groot geworden met miljoenen gebruikers. Instagram is daar een goed voorbeeld van. Alleen al in Nederland zijn er ruim vier miljoen gebruikers van Instagram. Het is dan ook niet verwonderlijk dat ook bedrijven van Instagram gebruik maken.

Waarom meer volgers?

De meeste mensen die Instagram gebruiken, willen daarbij zoveel mogelijk volgers krijgen. Hoe meer volgers je immers hebt, hoe groter het bereik is van de content die je plaatst. Hoe krijg ik meer volgers op Instagram is dan ook een behoorlijk populaire term bij zoekmachines. Voor bedrijven is het bereik van hun posts uiteraard ontzettend belangrijk omdat ze zoveel mogelijk mensen willen bereiken. Daar zijn echter ook een hoop andere manieren voor. Daarnaast zijn er ook veel mensen die via hun persoonlijke pagina beroemd willen worden via Instagram. In dat geval is het echt ontzettend belangrijk om aan meer volgers te komen.

 

Hoe krijg ik meer volgers op Instagram: Zorg voor waardevolle content

Grofweg genomen zijn er eigenlijk twee verschillende manieren om aan meer volgers op Instagram te komen. Allereerst kan dat door ervoor te zorgen dat je interessant genoeg bent om te volgen. Plaats waardevolle content waar mensen daadwerkelijk op zitten te wachten. Dat kan natuurlijk van alles zijn en is sterk afhankelijk van de doelgroep die je wilt aanboren. Zorg dat mensen een reden hebben om naar je Instagram pagina te gaan. Dat kan bijvoorbeeld zijn omdat je een interessant inkijkje geeft in je privé leven waar mensen wellicht nieuwsgierig naar zijn. Ook kunnen mensen je gaan volgen vanwege waardevolle tips of omdat je veel verstand hebt van bepaalde aspecten waar zij juist geïnteresseerd in zijn.

 

Hoe krijg ik meer volgers op Instagram: koop volgers!

Een andere, veel eenvoudigere manier om aan meer volgers te komen op Instagram is door ze te kopen. Je kunt namelijk simpelweg zoveel volgers kopen als je wilt. Daarvoor hoef je nauwelijks iets te doen. Je vult gegevens in, betaalt voor de volgers die je wilt toevoegen aan je account en vervolgens worden deze binnen enkele dagen aan je account toegevoegd. Naast dat dit natuurlijk veel eenvoudiger is, zorgt het ook voor meer ‘echte’ volgers. Wanneer iemand ziet dat je veel volgers hebt op Instagram, is hij of zij namelijk sneller geneigd om je ook te gaan volgen.