Het beste leadgeneratie tool vind je bij LinLeads.com

LinLeads.com is website van een bedrijf waar je mensen in kan huren om jou of je bedrijf meer informatie te geven over hoe LinkedIn werkt en hoe je er beter in wordt om bijvoorbeeld gevonden te worden, dit doen ze met een leadgeneratie tool. Als jouw team of bedrijf meer training nodig heeft in het gebruiken en vooral optimaliseren van LinkedIn en al zijn functies. LinkedIn is tegenwoordig en van de meest bekende websites waar werknemers een baan zoeken en bedrijven werknemers zoeken, hierom is het cruciaal dat je er wel wat vanaf weet.

Wat is LinkedIn?

LinkedIn is een sociaal netwerk dat al actief is sinds mei 2003. Wereldwijd heeft het bedrijf maar liefst 610 miljoen geregistreerden, waardoor het een van de bekendste platformen is op het wereldwijde web. Het platform kan gebruikt worden voor onder andere een baan zoeken, werkgevers kunnen het gebruiken om mensen aan te nemen en het zo dus als sollicitatieplatform te gebruiken, als het ware. Maar ook kan je LinkedIn gebruiken voor het vinden van andere (ambitieuze) mensen en zo dan misschien met deze mensen een bedrijfje starten of een idee uitwerken. Je kan het ook gebruiken om een advocaat te zoeken als je deze nodig hebt.

Heb je wat aan LinLeads.com?

Ja, als jij een baan wil zoeken via LinkedIn of werknemers wilt zoeken via LinkedIn, is Lin Leads een zeer goede optie voor jou. Met veel goede reviews van bedrijven en eenmanszaken heeft LinkedIn een goed portfolio voor zichzelf opgebouwd.