Heeft u al met Pascal ramen en deuren gewerkt?

Onlangs hebben wij met de familie besloten om te gaan verhuizen, ons oude huis beviel simpelweg niet meer en het was na al die jaren ook wel weer tijd voor iets nieuws! Wij zijn meteen de huizenmarkt opgedoken en na een lange zoektocht is het ons uiteindelijk dan toch gelukt om een mooi huisje in de stad op de kop te tikken! Dit huis past perfect bij ons en biedt meer dan genoeg ruimte voor ons allemaal! Een prachtig pittoresk huisje aan de rand van de stad, met voldoende ruimte voor iedereen en een prachtig uiterlijk, wat wil je nog meer! Dat dachten wij dus ook en wij gingen meteen over tot kopen! De transactie verliep soepel en wij zijn sinds kort de trotse eigenaren van ons nieuwe huisje! Na een kleine inspectie bleek helaas wel dat de voordeur en de ramen, met name de kozijnen, toch wel aan vervanging toe waren. Dit is natuurlijk geen probleem en wij wisten dit al bij de koop, maar het wordt nu toch tijd om er iets aan te gaan doen! Om oplossingen te vinden gingen wij maar eens op zoek op onze grote vriend het internet! Met behulp van google kwamen wij al snel uit op Pascal ramen en deuren via de site pascalramenendeuren.nl! De site van Pascal ramen en deuren greep meteen onze aandacht met zijn professionele en zakelijke, maar toch vriendelijke, uitstraling! De site was makkelijk te navigeren en daarmee een echte klantentrekker. Na wat rondkijken op de website van Pascal ramen en deuren kwamen wij het uitgebreide assortiment aan ramen en deuren van Pascal tegen! Wij waren eigenlijk meteen verkocht en in combinatie met de positief overweldigende website was Pascal ramen en deuren eigenlijk precies waar we naar op zoek waren! Gelukkig bood de site ook veel inspiratie, en ook duidelijke plaatjes zodat wij zeker wisten waar we aan toe waren bij Pascal ramen en deuren! Met behulp van deze grafische hulpmiddelen hebben wij toen een beslissing genomen over het type deur en raam dat wij wilden. Tot zover is Pascal ramen en deuren dus zeker een aanrader!

Pascal ramen en deuren, dé plek voor uw kozijnen, deuren en nog veel meer!

Wij gingen dan ook meteen tot actie over, en besloten om een afspraak te maken! We werden zeer vriendelijk behandeld en eigenlijk hebben we niks te klagen gehad, wij werden professioneel te woord gestaan en binnen de kortste keren zaten er prachtige kozijnen en deuren van Pascal in onze nieuwe woning. Wij zijn dus erg tevreden met de service van Pascal ramen en deuren!

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over Pascal ramen en deuren? Neem dan een kijkje op één van de volgende plekken:

  • Neem een kijkje op de website van Pascal ramen en deuren en bekijk het hele assortiment!
  • Neem contact op met de klantenservice voor persoonlijk contact
  • Of maak meteen een afspraak en ervaar de geweldige service voor uzelf!

Wij hopen dat u met hetzelfde plezier met dit bedrijf in zee gaat als waarmee wij dat hebben gedaan, wij zijn namelijk heel erg tevreden.