Funding Circle ervaringen

Funding Circle ervaringen

Op deze website kan je alle Funding Circle ervaringen lezen. Best wel interessant hoe makkelijk je een zakelijke lening aan kan vragen. Iedere ondernemer heeft plannen met zijn zaak. Vaak zijn deze meteen te realiseren. In sommige gevallen is daar meer voor nodig en daarom is het makkelijk als je dan wat extra geld achter de hand kan hebben. Helaas is het best wel moeilijk om een lening bij een bank te kunnen krijgen als zakelijke klant. Vaak duurt het lang voordat je eigenlijk een akkoord krijgt. Dan is het nog een tijd wachten op het geld dat overgemaakt zal worden. Gelukkig is dat bij Funding Circle heel anders. Zodra je besluit om een lening aan te vragen, vul je een offerte in. Vaak krijg je binnen 48 uur al antwoord hierop. 

Funding Circle ervaringen

Geweldige Funding Circle ervaringen online te lezen

Voor mijn eigen onderneming had ik op een gegeven moment ook extra geld nodig. Onze plannen waren te groot voor ons budget en daarom wilden wij wat extra´s achter de hand hebben. Hiervoor waren wij al in gesprek gegaan met meerdere banken. Echter kregen wij steeds te horen dat de betreffende bank niet met ons in zee wilde gaan. Op een gegeven moment hadden wij onze moed al opgegeven, tot wij de verhalen op het internet lazen over het bovenstaande bedrijf. Hier hadden wij ook wel oren naar.

Meteen na het lezen van de goede ervaringen, hebben wij de offerte ingevuld. Wat wij wel op het internet lazen, was dat je hier een lening tussen de €5000 en de €250,000 kon krijgen als zakelijke klant. Eindelijk kregen wij een keer een positief antwoord. Van dit aanbod hebben wij dan ook gebruik van gemaakt. Hierdoor konden wij onze plannen om ons bedrijf verder uit te breiden dan eindelijk ten uitvoer brengen. Funding Circle ervaringen