Een zit-sta bureau voor in het thuis kantoor

zit-sta-bureau

Een zit-sta bureau is een bureau dat in hoogte verstelbaar is, zodat u zowel zittend als staand kunt werken. Het heeft veel voordelen voor uw gezondheid en productiviteit. Door regelmatig van positie te veranderen, kunt u de druk op uw rug en nek verminderen en uw energieniveau en concentratie verhogen. Een zit-sta bureau kan ook bijdragen aan een gezondere levensstijl. Door staand te werken, verbrandt u meer calorieën dan zittend werken en kunt u uw bloedsuikerspiegel en cholesterolgehalte verlagen. Het kan ook helpen bij het verminderen van de risico’s van hart- en vaatziekten, obesitas en diabetes. Het kan verder ook de stijl van het thuiskantoor verbeteren.

Waar moet je aan denken voor een thuiskantoor

Het interieur van een thuiskantoor kan een grote invloed hebben op uw productiviteit en welzijn. Het is belangrijk om een ruimte te creëren die functioneel is en tegelijkertijd rustgevend en inspirerend aanvoelt. Zorg voor voldoende natuurlijk licht en goede verlichting voor wanneer u ’s avonds werkt. Investeer in een comfortabele stoel en bureau dat past bij uw lichaam en uw werkgewoonten. Houd uw thuiskantoor georganiseerd door voldoende opbergruimte te creëren voor papieren, mappen en andere benodigdheden. Je kan het kantoor ook een stuk gezelliger maken door persoonlijke accenten toe te voegen, zoals planten, kunstwerken of foto’s, om de ruimte gezellig en uitnodigend te maken.

Het comfort verhogen door mooie snufjes

Een zit sta bureau elektrisch kan zorgen voor extra comfort in het gebruik van een verstelbaar bureau. Door niet handmatig het bureau te hoeven verstellen maakt het de ervaring van het gebruik een stuk makkelijker maakt. Je drukt simpelweg op een knopje en dan gaat het bureau op en neer. Verder kan een mooie verstelbare bureaulamp zorgen voor een fijne belichting op het werk waardoor je ogen niet snel moe zullen worden. En een digitale agenda is tegenwoordig een must have voor iedereen die graag zijn of haar taken productief bij wilt houden.