Een zit sta bureau bestellen

zit sta bureau

Wanneer je een keer achter een zit sta bureau heb gewerkt, wil je niet anders meer. Je kan namelijk zowel zittend, maar ook staand jouw werkzaamheden uitvoeren. Vooral wanneer je lange dagen alleen maar achter een beeldscherm zit, is het fijn om deze houding te kunnen veranderen.

Ook binnen ons bedrijf zijn de standaard modellen omgeruild voor deze modellen. Nu zie je elke dag steeds meer mensen staand hun werkzaamheden uitvoeren. Ook voor mijzelf is dit een zeer prettige houding. Want ondanks ik zittend werk heb, kan ik toch gaan staan. Af en toe de benen strekken is dan heerlijk.

De voordelen van een zit sta bureau

Via de Backshop.nl is het mogelijk om diverse ergonomische producten te kopen. Muizen, voetensteunen, toetsenborden en nog veel meer zijn hier te verkrijgen. Sinds kort heeft ons hele bedrijf andere tafels gekregen. Hiermee is het mogelijk om ook te staan tijdens de werkzaamheden en dat maakt een einde aan een ééntonige zithouding.

Ziekteverzuim is een ding waar geen enkel bedrijf mee geconfronteerd wilt worden. Hierdoor kan de omzet dalen en de onkosten stijgen. Het is dan ook beter om ervoor te zorgen dat mensen zich niet ziek gaan melden. Daarom is een goede zithouding net zo belangrijk als het apparatuur waarmee gewerkt moet worden. Neem contact op met de Backsop en zie wat de mogelijkheden zijn.