Een zeer goede Expediteur in Rotterdam

een klant van mijn bedrijf kocht een grote motor die hij vervoert wilde hebben naar zijn vaderland Rusland. Daarom ging ik opzoek op het internet naar Expediteur Rotterdam en typte dit in bij de bekende zoekmachine. Zo kwam ik al snel op de website van Strategic Logistics terecht. Dit zag er zo goed uit dat ik via het contact formulier, die op de website staat van deze onderneming, de kosten vroeg voor het vervoeren van de motor. Al snel kreeg ik antwoord terug en de kosten viel erg mee. Hierdoor besloot ik dat deze onderneming het mocht gaan vervoeren.

Alles wordt geregeld door dit bedrijf

De Expediteur in Rotterdam heeft alles tot de puntjes geregeld om de motor te vervoeren voor mijn klant. Zo regel Strategic Logistics de douaneformulieren en verzekering. Ook blijven zij het hele proces ondersteunen en stoppen zij pas als het pakket bij de juiste bestemming is geleverd. Zo kreeg mijn klant al snel zijn motor op de plaats van bestemming. Nu ik zo tevreden ben over deze onderneming weet ik zeker dat ik er vaker gebruik van gaat maken. Zo kan mijn bedrijf groeien omdat de artikelen makkelijk vervoert kan worden door deze onderneming.